19
Victoria Meisel

Certified Wireless Network Administrator CWNA-109 Dumps

The Certified Wireless Network Administrator (CWNA) certification, a foundational level wireless LAN certification, is an integral part of the Certified Wireless Network Professional (CWNP) Program. The latest exam code for this certification is CWNA-109. To ensure you are fully prepared and able to answer real CWNA-109 exam questions, Passcert offers the most recent Certified Wireless Network Administrator CWNA-109 Dumps that are designed to provide you with the knowledge and understanding required to successfully pass the exam. With these exceptional Certified Wireless Network Administrator CWNA-109 Dumps, you are guaranteed a brilliant success in the CWNA exam on your first attempt.


CWNA - Certified Wireless Network Administrator
The CWNA certification is a foundational level wireless LAN certification for the CWNP Program. To earn a CWNA certification, you must take the CWNA exam at a Pearson Vue Testing Center and pass with a 70% or higher. Instructors must pass with a 80% or higher. However you choose to prepare for the CWNA exam, you should start with the exam objectives, which cover the full list of skills tested on the exam.  The CWNA certification is valid for three (3) years. To recertify, pass one of the professional level certifications exams (CWSP,CWDP, CWAP) BEFORE your CWNA expires. By doing so, the CWNA will be renewed for another three (3) years. Or retake the current version of the CWNA exam.

CWNA Exam Summary:
Exam Number: CWNA-109 
Cost: $274.99 (USD)
Availability: Pearson Vue Testing Center
Duration: 90 minutes
Questions: 60 multiple choice / multiple answer
Language: English

Main Areas Covered by CWNA:
1. Radio Frequency (RF) Technologies – 15%

2. WLAN Regulations and Standards – 20%

3. WLAN Protocols and Devices – 20%

4. WLAN Network Architecture and Design Concepts– 15%

5. WLAN Network Security – 10%

6. RF Validation and WLAN remediation– 10%

Share Certified Wireless Network Administrator CWNA-109 Free Dumps
1. In the U-NII-1 band, what is the center frequency of channel 40?
A. 5.2 GHz
B. 5.4 GHz
C. 5.8 GHz
D. 5.140 GHz
Answer: A
 
2. What are some of the negative effects of layer 2 retransmissions?
A. Decreased range
B. Excessive MAC sublayer overhead
C. Decreased latency
D. Increased latency
E. Jitter
Answer: B, D, E
 
3. Which of the following statements are true?
A. When upfade occurs, the final received signal will be stronger than the original transmitted signal.
B. When downfade occurs, the final received signal will never be stronger than the original transmitted signal.
C. When upfade occurs, the final received signal will never be stronger than the original transmitted signal.
D. When downfade occurs, the final received signal will be stronger than the original transmitted signal.
Answer: B, C
 
4. What is the maximum power used by a PD Class 0 device?
A. 3.84 W
B. 6.49 W
C. 12.95 W
D. 15.4 W
Answer: C
 
5. Which of these encryption technologies have been cracked?
A. 64-bit WEP
B. TKIP/RC4
C. CCMP/AES
D. 128-bit WEP
E. Wired Equivalent Privacy
Answer: A, D, E
 
6. The ratio between the maximum peak voltage and minimum voltage on a line is known as what?
A. Signal flux
B. Return loss
C. VSWR
D. Signal incidents
Answer: C
 
7. What organization ensures interoperability of WLAN products?
A. IEEE
B. ITU-R
C. ISO
D. Wi-Fi Alliance
E. FCC
Answer: D
 
8. Which of the following are examples of mobile office networking?
A. Construction-site offices
B. Temporary disaster-assistance office
C. Remote sales office
D. Temporary classrooms
Answer: A, B, D
 
9. Semidirectional antennas are often used for which of the following purposes?
A. Providing short-distance point-to-point communications
B. Providing long-distance point-to-point communications
C. Providing unidirectional coverage from an access point to clients in an indoor environment
D. Reducing reflections and the negative effects of multipath
Answer: A, C, D
 
10. What wireless security solutions are defined by Wi-Fi Protected Access?
A. Passphrase authentication
B. LEAP
C. TKIP/RC4
D. Dynamic WEP
E. CCMP/AES
Answer: A, C


Related Articles