45
null

SAP Analytics Cloud Data Analyst C_SAC_2402 Real Questions

C_SAC_2402 is an ideal certification offered by SAP in the field of SAP Certified Associate – Data Analyst - SAP Analytics Cloud. PassQuestion provides the latest SAP Analytics Cloud Data Analyst C_SAC_2402 Real Questions that have been meticulously curated and updated by industry experts, ensuring that you are equipped with the most accurate and relevant information. We covered all related SAP Analytics Cloud Data Analyst C_SAC_2402 Real Questions in our test so that you can easily prepare and get a complete idea about the exam before appearing for it. With PassQuestion, you can step into the examination hall with full confidence.

C_SAC_2402 Exam Description - SAP Certified Associate – Data Analyst - SAP Analytics Cloud

The purpose of this certification is to provide verification that the holder has acquired both the fundamental and core knowledge that is necessary for the role of an SAP Analytics Cloud Data Analyst. This includes a wide range of skills and understanding that span across various aspects of the job. The certification is a testament to the fact that the candidate not only has the foundational knowledge required for the position but also the technical abilities that are needed to effectively contribute as a valuable member of any project team. It demonstrates that the candidate is adept at handling the complexities and challenges that come with the role. Therefore, possessing this certification is a clear indication of the proficiency and competence of an individual in relation to the duties and responsibilities of an SAP Analytics Cloud Data Analyst.


Exam Information

Exam Code: C_SAC_2402

Exam Name: SAP Certified Associate – Data Analyst - SAP Analytics Cloud

Exam: 60 questions

Cut Score: 70%

Duration: 120 mins

Languages: English

Topic Areas

Story Design 31% - 40%

Data modeling, analysis, and integration 21% - 30%

Planning 21% - 30%

Connections and data preparation 11% - 20%

Performance, troubleshooting, and security management 11% - 20%

View Online SAP Analytics Cloud Data Analyst C_SAC_2402 Free Questions

1. Which feature generates story pages?

A. Search to Insight

B. Smart Discovery

C. Smart Insights

D. Smart Predict

Answer: B

2. From where can you schedule a story? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A. Files

B. Calendar

C. System

D. Canvas page

Answer: A,D

3. In SAP Analytics Cloud Analytics Designer, what does the automatic syntax check do? Note: There are 3 correct answers to this question.

A. Find errors within the whole application

B. Balance brackets

C. Find errors within one script

D. Division by zero

E. Correct capitalization automatically

Answer: A,C,E

4. What can you add to SAP Analytics Cloud Data Analyzer? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Restricted measures

B.Advanced filters

C.Table calculations

D.Filters

Answer: C, D

5. In SAP Analytics Cloud, what can you do when you create an analytic application? Note: There are 3 correct answers to this question.

A. Configure widgets

B. Select between Responsive and Canvas pages

C. Customize scripts

D. Define the data model

E. Acquire data from source systems

Answer: A,C,D

6. Which APIs can you use to manipulate data in SAP Analysis for Microsoft Office, edition for SAP Analytics Cloud? There are 2 correct answers to this question.

A.SAP VBA API

B.SAP Formula API

C.SAP Java API

D.SAP REST API

Answer: A, C

7. Which of the following are characteristics of the SAP Analytics Cloud security concept? Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Roles are defined by licenses.

B. One user can be assigned to multiple roles.

C. Application security is determined by the set of roles.

D. Many users can be assigned to the same role.

Answer: A,B

8. In SAP Analytics Cloud Analytic Designer, what can you enrich through scripting? There are 3 correct answers to this question.

A. SAP Analytics Hub

B. Cloud parameters

C. Smart discovery

D. Planning

E. Predictive

Answer: C,D,E

9. In SAP Analytics Cloud, when does SAP recommend you use a data model instead of a dataset?

A. To define a dimension

B. To create ad-hoc analysis

C. To use a Live connection

D. To wrangle data

Answer: C

10. Which of the following tools enable SAP Analytics Cloud to offer augmented analytics? There are 3 correct answers to this question.

A. Search to Insight

B. SAP Analytic Hub

C. Predictive Scenario

D. Smart Insight

E. Smart Discovery

Answer: A,D,E

Related Articles