18
null

SAP Analytics Cloud: Planning C_SACP_2316 Exam Questions

In order to help you successfully pass the C_SACP_2316 SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud: Planning exam, PassQuestion is dedicated to providing you with the most up-to-date and comprehensive SAP Analytics Cloud: Planning C_SACP_2316 Exam Questions which are designed to assist you in preparing for your test in a thorough and efficient manner, ensuring that you are well-equipped with the knowledge and skills necessary to excel. With our extensive collection of SAP Analytics Cloud: Planning C_SACP_2316 Exam Questions, you can confidently approach the exam and increase your chances of achieving a positive outcome.

C_SACP_2316 Exam Description - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud: Planning

The "SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud: Planning" certification exam verifies that the candidate possesses the fundamental and core knowledge required of the SAP Analytics Cloud Planning Consultant profile. This certification proves that the candidate has an overall understanding and technical skills to participate as a member of a project team. This certification is recommended as an associate level qualification . The certificate issued for passing this exam will be valid for 5 years.


Exam Information

Exam Code: C_SACP_2316

Exam Name: SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud: Planning

Exam: 60 questions

Cut Score: 63%

Duration: 120 mins

Languages: English

Topic Areas

Planning Introduction and Planning Stories > 12%

Forecasting and Simulation > 12%

Coordination and Process Control > 12%

Data Actions, Allocations, and Currency Conversion > 12%


Tips To Prepare for C_SACP_2316 SAP Analytics Cloud: Planning Exam

Here are ten tips to prepare comprehensively for the C_SACP_2316 SAP Analytics Cloud: Planning Exam:

1. Familiarize yourself thoroughly with the exam syllabus and objectives to gain a clear understanding of what will be covered.

2. Dive deep into the SAP Analytics Cloud: Planning documentation and explore the wide range of resources provided by SAP to enhance your knowledge.

3. Immerse yourself completely in a hands-on environment and practice extensively using various features and functionalities of SAP Analytics Cloud: Planning.

4. Take full advantage of the vast online forums and communities available, where you can actively engage with other learners, share insights, and gain valuable perspectives.

5. To gain a better understanding of the exam format and the types of questions that may be asked, make it a point to thoroughly review numerous sample questions and practice exams.

6. Develop a well-structured and comprehensive study plan that outlines specific areas to focus on and allocate dedicated time to review and reinforce your understanding of key concepts.

View Online SAP Analytics Cloud: Planning C_SACP_2316 Free Questions

1. What are some of the steps performed by planning report users in the Finalize phase? Note: There are 2 correct answers to this question

A.Review and approve Calendar tasks

B.Set data locks

C.Activate the validation rules

D.Create planning tables

Answer: A, B

2. What is required in an allocation process to allocate occupancy expenses to cost centers based on square footage occupied in the previous year? Note: There is 1 correct answer to this question

A.Story calculation

B.Reference dimension

C.Table formula

D.Dimension formula

Answer: A

3. What story settings are relevant when using validation rules? Note: There are 2 correct answers to this question

A.Data entry mode

B.Lock cell

C.Input enablement

D.Data disaggregation

Answer: A, D

4. Which scheduling task is available from the SAP Analytics Cloud caledar? Note: There is 1 correct answer to this question

A.Planning sequence

B.Multi action

C.Import query

D.Allocation process

Answer: B

5. What can be triggered directly from a multi action? Note: There is 1 correct answer to this question

A.Predictive scenarios

B.Calendar processes

C.Predictive forecast

D.Calendar tasks

Answer: C

6. Which work files can you access when you run a planning process? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.URL link

B.Dashboard

C.Analytic application

D.Workbook

Answer: A, C

7. How can you use a data action to copy data from one version to another while keeping the account number the same? Note: There are 2 correct answers to this question

A.Include a parameter for version and account in the filter section of the data action

B.Include To and From parameters for version and account in the copy rules

C.Include a parameter for version in the filter and To and From parameters for the account dimension in the copy rules

D.Include a parameter for account in the filter and To and From parameters for version in the copy rules

Answer: A, C

8. What can you do with version categories? Note: There is 1 correct answer to this question

A.Create a new version category

B.Use different Exchange rates by version category

C.Share a version category

D.Assign validation rules to a version category

Answer: D


Related Articles