6
null

SAP Fieldglass Services Procurement C_TFG61_2211 Exam Questions

Preparing for the SAP C_TFG61_2211 exam is an important step towards a successful career in the services procurement field. PassQuestion provides the latest SAP Fieldglass Services Procurement C_TFG61_2211 Exam Questions which cover all the essential topics that will be tested in the SAP Certified Application Associate C_TFG61_2211 exam. By utilizing these SAP Fieldglass Services Procurement C_TFG61_2211 Exam Questions, you can not only enhance your knowledge of the exam topics but also identify and learn from your mistakes. This will help you build confidence and perform well in the C_TFG61_2211 test. 

C_TFG61_2211 Exam Description - SAP Certified Application Associate - SAP Fieldglass Services Procurement

The "SAP Application Associate - SAP Fieldglass Services Procurement" certification exam verifies that the candidate has the fundamental knowledge of configuration, administration, analytics and integration required for services procurement. This certificate proves that the candidate has an overall understanding on the services procurement workflow and can implement the knowledge practically in projects to contribute to the success in a mentored role. 


Exam Information

Exam Code: C_TFG61_2211

Exam Name: SAP Certified Application Associate - SAP Fieldglass Services Procurement

Exam: 60 questions

Cut Score: 65%

Duration: 120 mins

Languages: English

Topic Areas

Company Structure and Data > 12%

Rate structures > 12%

Contingent Transactions > 12%

Configuration, System tools and Messaging > 12%

Users 8% - 12%

Supplier and Workflow 8% - 12%

Analytics and Integrations 8% - 12%

View Online SAP Fieldglass Services Procurement C_TFG61_2211 Free Questions

1.What SOW workflow would provide them with the highest volume of control?

A. Worker-defined

B. Supplier-defined

C. Buyer-defined

D. Buyer and Supplier defined

Answer: C

2.Which of the following applies to tracking Workers on an SOW?

A. SOW Workers are required for time and expense purposes.

B. Only buyer companies that use the contingent workflow can add Workers to their SOW.

C. Only buyer companies that use the SOW Bid functionality can add Workers to their SOWS.

D. SOW Workers are optional when buyers utilize SOWS.

Answer: A

3.Which of the following elements apply to Invoice Adjustments? Note: There are 2 correct answers to this question.

A. An Invoice Adjustment must always be a taxable item.

B. Invoice Adjustments are not selectable by Suppliers.

C. Invoice Adjustments can be grouped together via Invoice Adjustment Groups.

D. Invoice Adjustments can be either a credit or a debit item to be added to an Invoice.

E. A company's workers have set schedules of 8 hours a day and 40 hours a week. The Worker will need to be paid overtime for any hours worked over 40 in a week.

Answer: AD

4.How does the Discount method affect the MSP Fee?

A. The Fee is added to the Buyer Bill Rate

B. The Fee is subtracted from the Buyer Bill Rate

C. The Fee is subtracted from the Pay Rate

D. The Fee is subtracted from the Supplier Bill Rate

Answer: A

5.What are SOW Types used for? Note: There are 2 correct answers to this question.

A. They help streamline the SOW creation process keeping selectable attributes to a minimum.

B. They define the specifics of a project, such as costs, timelines, and milestones.

C. They define the settings, rules, and characteristics for individual purchasing categories.

D. They summarize the legal terms for standard regulatory polices and other contractual conditions.

Answer: AC

6.What is the best way to uniquely distinguish between integrations triggered in SAP Fieldglass?

A. Initiator

B. Transaction ID

C. Server Status

D. Client Message

Answer: B

7.How are Classifications used on SOWs in SAP Fieldglass?

A. They are used to define the specifics of a project, such as costs, timelines, and milestones.

B. Classifications define the settings, rules, and characteristics for individual purchasing categories.

C. They determine the default values and information that automatically populate when an SOW is created.

D. They are used to organize SOW Templates and the Suppliers that provide services.

Answer: B

8.What data object ensures that invoices coming out of SAP Fieldglass include the appropriate tax and location information?

A. MSP Fees

B. Invoice Tax Information

C. Rate Components

D. Advisors

Answer: B

Related Articles