23
null

SAP Service Cloud Version 2 C_C4H56I_34 Exam Questions

Looking for C_C4H56I_34 SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2 exam preparation? You can get the latest SAP Service Cloud Version 2 C_C4H56I_34 Exam Questions from PassQuestion which ensure you to go through all certification topics and provides you ultimate satisfaction to pass your exam in your first attempt. We strive to provide SAP Service Cloud Version 2 C_C4H56I_34 Exam Questions that will not only help you understand the subject matter but also instill confidence in you to take the exam. Our ultimate goal is to assist you in passing the SAP C_C4H56I_34 exam successfully in your very first attempt.

C_C4H56I_34 Exam Description - SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2

The "SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2" certification exam validates that you possess the SAP Service Cloud Version 2 fundamentals and core knowledge required of the consultant profile. This certification proves that you have an overall understanding and in‐depth skills to participate as a member of project team with a focus on setting up , implementing and using SAP Service Cloud Version 2 in a mentored role.


Exam Information

Exam Code: C_C4H56I_34

Exam Name: SAP Certified Application Associate - SAP Service Cloud Version 2

Exam: 80 questions

Cut Score: 71%

Duration: 180 mins

Languages: English

Topic Areas

Master Data 11% - 20%

Cases 11% - 20%

Communication Channels 11% - 20%

Personalization and Extensibility 11% - 20%

Service Elements 11% - 20%

Basic Setup <= 10%

User Management <= 10%

Service Objects <= 10%

View Online SAP Service Cloud Version 2 C_C4H56I_34 Free Questions

1. What is the only way to change an active case type?

A.Copy an existing case type.

B.Edit the name of the existing case type.

C.It is not possible to change an existing case type.

D.Execute the Create New Version action.

Answer: A, D

2. You are an administrator and want different user groups to have different fields access in the UI in SAP Service Cloud Version 2. Which functionalities would you use to enable this? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Auto flow

B.Language adaptation

C.Page layout

D.Adaptation

Answer: C, D

3. Which actions are prerequisites to utilize registered products? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Activate the service in the business role

B.Create customer records

C.Create numeric ranges for customers

D.Create an installed base

Answer: A, D

4. You want to assign employees to multiple organizational units. Which action needs to be performed to achieve this?

A.Assign employees directly to different organizational objects.

B.Enable the Primary flag in the organization unit.

C.Acquire an additional license for the required add-on.

D.Assign the employee at company level.

Answer: A

5. Which of the following objects can be replicated from SAP Service Cloud Version 2 to SAP S/4HANA?

Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Registered products

B.Contacts

C.Products

D.Service contracts

Answer: A, B

6. Which user types are available within SAP Service Cloud Version 2? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Business

B.Administration

C.Technical

D.Development

Answer: A, C

7. Which of the following features are available in the adaptation tool? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Create a new URL mashup

B.Add a new button

C.Change the field label

D.Add a new field

Answer: B, D

8. Which action should an administrator take to get a system bug fixed within SAP Service Cloud Version 2?

A.Implement the provided hotfix number

B.Create an incident

C.Send an e-mail to SAP Cloud Support

D.Report an issue via case

Answer: B

9. You have configured the Service Level Agreements and their determination rules, but they are not derived in the case. Which of the following could be a reason for this? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Service Level Agreements are not activated as a service.

B.Service Level Agreements are not configured in fine-tuning.

C.The determination rules have been configured, but not activated.

D.A workflow rule was not scheduled to trigger the determination.

Answer: B, C

10. What can you do with Agent Desktop in SAP Service Cloud Version 2? Note: There are 2 correct answers to this question.

A.Create installed bases.

B.Create accounts and contacts.

C.Use a mashup to execute transactions in other SAP solutions.

D.Assign products to existing accounts.

Answer: B, C

Related Articles