241
Topled shop

Verkrijg de milieuvriendelijke veilige Levensduur LED lampen.

De baanbrekende en fascinerende technologie van LED-lampen (Light Emitting Diodes) heeft ongetwijfeld de traditionele verlichtingsmarkt overspoeld door hun ongeëvenaarde voordelen. Dergelijke LED's zijn compacte en robuuste lampen die uiterst krachtig, duurzaam en energie-efficiënt zijn, terwijl ze zeer weinig onderhoud vergen. Deze LED-technologie heeft duidelijke voordelen ten opzichte van fluorescerende en gloeiende conventionele gloeilampen.

Deze LED-lampen zijn ontegenzeggelijk de slimste en meest energiezuinige oplossingen, die een effectief en veilig verlichtingsmedium opleveren. Daarom is het een heel verstandig voorstel om dergelijke zero UV-emissie Levensduur LED lampen alleen van de gewaardeerde LED leverancier van TopLEDshop tegen voordelige tarieven. 
 
Hoe Topledshop zijn authenticiteit bewijst met levenslange LED lampen?
TopLEDshop brengt top-of-the-line LED lampen die een twee jaar garantie hebben, omdat ze gemakkelijk kunnen functioneren gedurende meer dan 30.000 lampuren. Deze LED lampen zijn uniek ontworpen, waarbij de temperatuur van het buitengedeelte nooit hoger is dan het punt van 0° tot 80° Celsius bij de kamertemperatuur van het lampgebruik. Bovendien zorgen deze exclusieve LED's voor het toelaten van enige luchtstroom in het inwendige gedeelte van de lampen, waardoor wordt voorkomen dat de lampen oververhit raken. Bovendien hebben deze LED's, in tegenstelling tot gloei- en halogeenlampen, een extreem hoge levensduur, waarbij hun gloeidraad nooit erg heet wordt.
 
Welke hoofdredenen kunnen worden gerechtvaardigd door het kopen van LED-lampen?
 
Verhoogde energie-efficiëntie met langere duurzaamheid en houdbaarheid
 
De nieuwe generatie LED-lampen verbruikt ongeveer 80% minder stroom dan de standaard halogeen-, gloeilampen en 40% minder dan fluorescentielampen, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert in het energieverbruik, vooral in zones waar de LED's gedurende langere tijd moeten branden. Bovendien richten deze leds, in tegenstelling tot traditionele gloeilampen, het licht in een specifieke richting, waardoor de verspilling van licht en energie wordt beperkt. Bovendien zijn deze LED's breukvertragend en kunnen ze gemakkelijk tegen stoten en trillingen.

In tegenstelling tot traditionele gloeilampen, dimmen LED's alleen na verloop van tijd en vallen nooit uit. In deze context worden LED's van topkwaliteit geleverd met een verlengde levensduur van ongeveer 30.000 tot 50.000 uur, of zelfs langer, afhankelijk van de kwaliteit van de specifieke lamp of fitting. Met een langere levensduur kunnen dergelijke LED's dus de arbeidskosten van het vaak vervangen van lampen in commerciële toepassingen aanzienlijk beperken, wat resulteert in een lage onderhouds kosten. 
 
Fysiek compact en met optimale CRI
Nogmaals, dergelijke LED-lampen zijn vrij compact, waardoor dergelijke cutting-edge lampen zeer aanpasbaar aan duidelijk verschillende soorten van verlichting gebruik zijn. Tot dergelijke discrete LED-toepassingen behoren verlichting van woningen en commerciële eigendommen, verlichting van sportarena's en stadions, ultramoderne sfeerverlichting en verkeerslichten, samen met verscheidene andere.

In deze context bezitten deze innovatieve LED's ook een optimaal CRI-niveau (kleurweergave-index), waarbij de CRI de meting is van het vermogen van het licht om de oorspronkelijke kleur van de voorwerpen weer te geven in vergelijking met de natuurlijke lichtbron. De leds bieden dus zeer hoge CRI-waarden, in tegenstelling tot de natriumdamplampen, waarvoor een CRI-waarde van 80 als aanvaardbaar wordt beschouwd. Daarom moeten de klanten leds kopen met een CRI van 90 of hoger, waardoor een optimaal niveau van kleurnauwkeurigheid wordt bereikt. 


Milieuvriendelijk zonder UV- of IR-emissies 
 
In tegenstelling tot de standaard gloeilampen zenden LED's praktisch geen IR- of UV-emissies uit. De baanbrekende verbetering van de LED-verlichtingstechnologie heeft dus geleid tot lagere prijzen en een grotere betrouwbaarheid van dergelijke LED-lampen. Er zij op gewezen dat de LED's maximale energie uitstralen in het zichtbare spectrum, een kleinere hoeveelheid in het infrarode bereik, en gewoon niets in het ultraviolette gedeelte van de emissieschaal. Dit wijst erop dat de LED's volkomen veilig en authentiek zijn voor gebruik door iedereen. Bovendien bevatten deze LED's nooit enig giftig kwik in hun interne gedeelte, in tegenstelling tot de standaard kwikdamplampen of TL en spaarlampen, zodat ze geen neveneffecten hebben op het omringende ecosysteem. 
 
Eindoordeel
 
Zulke uitstekende Levensduur LED lampen geleverd door TopLEDshop werkt effectief in warme of koude temperaturen en verdraagt klimatologische extremen. Bovendien kunnen ze onmiddellijk worden ingeschakeld en bieden ze bijna onmiddellijk 100% helderheid, waardoor ze ook bij stroomuitval hun waarde bewijzen.



Related Articles